Hírek Pest megyéből

2022. 08. 11., cs - 07:20
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Kék események számokban.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök 26 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, a balesetek közül egy halállal, egy súlyos, öt könnyű sérüléssel, további 19 anyagi kárral végződött. Az egyenruhások kiemelt közlekedési szabálysértés elkövetése miatt egy szabálysértési feljelentést tettek, illetve egy járművezetőt szűrtek ki a forgalomból, aki pozitív eredményű szondát fújt.

A Pest megyei rendőrök 36 embert elfogtak, hármat az ellene kiadott elfogatóparancs alapján, négyet tetten értek. Huszonkilenc embert előállítottak, hármat bűncselekmény elkövetése miatt. Biztonsági intézkedés 9 alkalommal történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szúrással ért véget egy vita Csepelen

A fővárosi rendőrök öt embert állítottak elő. Közülük kettő is kést vett elő. Egyikőjük egy férfit, míg a másik, annak kutyáját szúrta meg.

 

Lezárt akta: rendőrök fékezték meg

A monori vizsgálók átadták az ügyészségnek annak a tavaly augusztusi ügynek az iratait, amelynek jelenleg is fogva tartott gyanúsítottja magából kikelve fenyegette családtagjait, tört-zúzott – az egyenruhások parancsoltak neki álljt.

 

Uszodában lopott - keressük

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a lopással gyanúsítható férfi megtalálása érdekében.

 

Felismeri őket?

Elektromos rollert loptak egy kőbányai bevásárlóközpontból, a X. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható személyeket.