Hírek Pest megyéből

2022. 09. 24., szo - 08:29
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Kék események számokban.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 22 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. A balesetek közül egy súlyos, nyolc könnyű sérüléssel, további 13 anyagi kárral végződött. Az egyenruhások kiemelt közlekedési szabálysértés elkövetése miatt három szabálysértési feljelentést tettek.

Két ember ellen kezdeményeztek büntetőeljárást, akik eltiltás hatálya alatt vezettek járművet, illetve hét járművezetőt szűrtek ki a forgalomból, akik pozitív eredményű szondát fújtak.

A Pest megyei rendőrök kilenc embert elfogtak, kilencet bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Nyolc embert előállítottak, biztonsági intézkedés öt alkalommal történt.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

10 percen belül a helyszínen

Tűz ütött ki egy bölcskei háznál, a dunaföldvári rendőrök egy asszonyt mentettek ki, majd megkezdték az oltást.

 

Finn módszerrel ellenőriztek

A közlekedésbiztonsági akció során a Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrök 11 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból.

 

Megyei közgyűlési elismerések

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének és rendészeti rendőrfőkapitány-helyettesének tevékenységét is elismerték.

 

Pakson tartottak értekezletet

Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot szerveztek a városi rendőrkapitányságon, melyre a környék településeinek, valamint a körzetben működő szervezetek vezetői is meghívást kaptak.