Hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

2022. 05. 29., v - 08:12
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság járőrei 2022. május 28-án Nyírmadán elfogtak egy 18 éves helyi lakost. A férfi ellen a Vásárosnaményi Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a körözött férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Nagyecsedi Rendőrőrsének munkatársai 2022. május 28-án Nyírcsaholyban elfogtak egy 19 éves mátészalkai lakost. Ellen a Mátészalkai Járásbíróság testi sértés bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.

A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. május 28-án Tiszabezdéd és Mándok közötti útszakaszon vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő mándoki lakost. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a járművezető vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a 44 éves férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrsének munkatársai Demecserben vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost 2022. május 28-án. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a járművezető úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök az 50 éves férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Balkányi Rendőrőrsének munkatársai ellenőriztek 2022. május 28-án Balkányban egy személygépkocsival közlekedő kállósemjéni lakost. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a 23 éves járművezető nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A rendőrök engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a férfit a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hiába a futás

A rendőrök elfogták azt a sofőrt, aki igazoltatásakor kiugrott a kocsiból és meglépett. Mint kiderült, 11 külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Karóval támadt a fiú

A rendőrök azonnal elfogták azt a fiút, aki Miskolcon egy karóval ütötte le áldozatát, akitől a cipőjét, és a pénzét vette el.