Hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyéből

2023. 02. 07., k - 09:45
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. F. 42 éves nyírgyulaji lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2022. novemberében betört egy máriapócsi családi házba, ahonnan pénzt és aranyékszert tulajdonított el. A nyírbátori nyomozók bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható férfit 2023. február 6-án elfogták a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság nagydobosi körzeti megbízottjai 2023. február 6-án Nagydobosban elfogtak egy 36 éves helyi lakost. A férfit a Mátészalkai és a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság is körözte, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságokat nem fizette meg ezért azt az illetékes járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2023. február 6-án Kisvárdában elfogtak egy 21 éves gyürei lakost. A férfi körözését a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt az Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: Kifosztás és lopások

A szekszárdi nyomozók befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyben egy 28 éves medinai férfit gyanúsítottak meg kifosztás bűntett és több lopás elkövetésével.

 

Lezárt akta: „Letelt a munkaidőm”

Három motoros is felborult tavaly egy letakarítatlan, sáros útszakaszon Isaszegnél. A vizsgálat feltárta, foglalkozási szabályszegések idézték elő a baleseteket. A monori rendőrök vádemelést javasolnak egy cég műszaki igazgatója és két beosztottja ellen.

 

Rozmaring 30 euróért?

Ismét kamudrog-árusokat fogtak el a budapesti rendőrök. A két férfi marihuánaként adott el fűszert turistáknak, csalással gyanúsítják őket.

 

Kristálytiszta ellenőrzés

A rendőrök megállítottak egy autót, majd ellenőrizték azt, ennek eredményeként új-pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt elfogtak egy férfit Miskolcon.

 

Halálos baleset történt Kisszállásnál

Egy teherautó elgázolt egy idős asszonyt, aki vélhetően úgy készült áttolni kerékpárját az 55-ös számú főúton, hogy nem nézett szét kellőképpen és kilépett a jármű elé. A balesetben a nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.