Hírek Tolna megyéből

2022. 07. 06., sze - 09:14
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén július 5-én egy könnyű sérüléses és három anyagi káros baleset történt.

Mint azt korábban megírtuk, személyi sérüléses baleset történt 2022. július 5-én 14 óra 05 perc körüli időben az 56-os számú főúton Várdomb belterületén. Egy 18 éves váraljai férfi közlekedett személygépkocsival Szekszárd irányába, ismeretlen okból áttért a bal oldali sávba, ahol nekiütközött egy 26 éves alsónánai férfi által vezetett kisteherautó hátuljának. Mindkét gépkocsi az árokban állt meg, a kisteherautó a tetejére borulva. Sofőrje könnyebben megsérült, ezért a mentő kórházba szállította.

kép

Az ügyben a Szekszárdi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást kezdeményezett.

A rendőrök kedden elfogtak három főt, kettőjüket körözték. További hármat előállítottak, egyet bűncselekmény elkövetése miatt, kettőt mintavételre. A szolgálatban levő állomány tagjai négy szabálysértési feljelentést tettek. Az egyenruhások két biztonsági intézkedést hajtottak végre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bíróság elé áll az Erzsébet utcai támadó

A nyomozók két hét alatt felderítették a Debrecenben történt bűncselekmény körülményeit. Egy 33 éves férfit bűnügyi őrizetbe vettek, az ügy iratait pedig megküldték az ügyészségnek.

 

Meglopták a tolvajt

A rendőrök eljárás alá vontak két férfit, akik közül az egyik Mezőkövesden ellopott egy gitárt, majd ismerőse később tőle tulajdonította el a hangszert.

 

Üzemanyagra utazott

Őrizetbe vettek a Kalocsai Rendőrkapitányság munkatársai egy 39 éves férfit, aki 80 liter gázolajat lopott…nem először.

 

Aki keres, talál

Egy kamionban bujkálva találtak rá egy körözött férfira a rendőrök Leányváron.