Hírek Vas megyéből

2018. 10. 28., v - 08:49
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén öt, anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset történt, ezért felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek! A balesetek megelőzhetők és a cél az, hogy mindenki hazaérjen!

A rendőrök 2018. október 27-én egy – anyagi káros közlekedési baleset helyszínét elhagyó –csörötneki lakossal szemben intézkedtek Magyarlakon. Munkatársaink megállapították, hogy a férfi az intézkedést megelőzően járművével tolatás közben megrongált egy másik autót a községben, majd elhajtott. Felmerült a gyanú, hogy a sofőr alkohol fogyasztását követően vett részt kocsijával a közúti forgalomban, amit a vele szemben alkalmazott alkoholszonda is igazolt, ezért előállították. A Körmendi Rendőrkapitányság a gépjármű vezetőjével szemben – járművezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított, a közlekedési baleset körülményeit pedig szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

A járőrök 2018. október 27-én egy motorral közlekedő helyi lakost igazoltattak Rábahídvégen. Az intézkedés során a férfivel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a Vasvári Rendőrkapitányságra előállították. A motorossal szemben – járművezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rablási kísérlet Szegeden

Nyitás előtt megpróbáltak kirabolni egy dohányboltot Szegeden. Az elkövetőt egy órán belül elfogták a rendőrök.