Hírek Veszprém megyéből

2022. 01. 16., v - 07:20
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és kettő anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy személyt vett őrizetbe. Hat embert előállított, négy főt elfogott, közülük egyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Biztonsági intézkedést két esetben hajtottak végre.

A Várpalotai Rendőrkapitányság járőrei 2022. január 15-én 02 óra 30 perckor Berhida belterületén igazoltattak egy 37 éves berhidai lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfival szemben a Várpalotai Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki és elfogását rendelte el, mivel a kiszabott pénzbírság befizetését elmulasztotta, melyet elzárásra változtattak át. A férfit, elfogását követően a rendőrök előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra, majd fogdába szállították.​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Az út vége

Büntetőeljárás indul egy 22 éves magyar sofőr ellen, aki négy embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Ittasan vezettek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 23 ittas, illetve 1 bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 20. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.