Hírek Veszprém megyéből

2022. 01. 17., h - 06:32
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és hat anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány öt személyt fogott el és kettő embert állított elő bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést három esetben hajtottak végre.

A járőrök 2022. január 16-án 0 óra 30 perckor Vaszar belterületén igazoltattak egy 41 éves helyi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi ellen a Pápai Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki szabálysértési elzárás végrehajtása miatt. A járőrök a körözött személyt elfogták, ezután előállították, majd a Veszprém Megyei Büntetés-Végrehajtási Intézetbe szállították.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Az út vége

Büntetőeljárás indul egy 22 éves magyar sofőr ellen, aki négy embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Ittasan vezettek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 23 ittas, illetve 1 bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 20. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.