Hírek Veszprém megyéből

2022. 01. 18., k - 09:08
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány két főt vett őrizetbe és nyolc személyt fogott el, közülük egyet az ellene kiadott körözés alapján. Három embert állítottak elő, köztük egyet ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést öt esetben hajtottak végre.

A járőrök 2022. január 17-én reggel Veszprémben igazoltattak egy 40 éves nemesvámosi autóst. Az intézkedés során a sofőrnél felmerült az ittasság gyanúja, melyet a vele szemben végzett alkoholszondás vizsgálat alá is támasztott. A járőrök a férfit ezután további mintavételre előállították, és ellene ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárást kezdeményeztek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Az út vége

Büntetőeljárás indul egy 22 éves magyar sofőr ellen, aki négy embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Ittasan vezettek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 23 ittas, illetve 1 bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 20. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.