Hírek Veszprém megyéből

2022. 01. 21., p - 08:19
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy főt vett őrizetbe és öt személyt fogott el, közülük hármat bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Hat embert állítottak elő, köztük egyet ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

A járőrök 2022. január 20-án a kora esti órákban Vanyolán igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 62 éves osztrák állampolgárt. Az intézkedés során a sofőrrel szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel zárult. A járőrök a férfit ezután további mintavételre előállították Pápai Rendőrkapitányságra, és ellene ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pontymentés

A rendőrök tetten érték a halőrök segítségével azt a férfit, aki a nyékládházi Gólem tavon - tilalom idején - kifogott egy méretes pontyot. A „sértett” az összefogás eredményeként visszakerült az élőhelyére.

 

Büszkék vagyunk rájuk

Szabadidejükben mentettek életet a mezőtúri rendőrök. Az életmentés jutalmat érdemelt.