Hírek Veszprém megyéből

2022. 05. 26., cs - 06:36
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök kettő anyagi kárral és szintén kettő személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy embert őrizetbe vett, tizennégyet előállított, egy főt elfogott. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

A járőrök 2022. május 25-én 10 óra 7 perckor Pápa belterületén egy 64 éves helyi lakost igazoltattak, aki segédmotor-kerékpárral közlekedett. Az intézkedés során felmerült a gyanú arra vonatkozóan, hogy a sofőr alkoholt fogyasztott a vezetés megkezdése előtt, amelyet a helyszínen alkalmazott alkoholteszteres vizsgálat megerősített. A férfit a rendőrök elfogták, további mintavétel elvégzése érdekében előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, és a mért érték alapján közigazgatási bírságot szabtak ki ellene.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 40 éves szerb sofőr ellen, aki 24 embernek nyújtott segítséget az országhatár tiltott átlépésében.