Hírek Veszprém megyéből

2022. 08. 09., k - 06:05
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök négy személyi sérüléssel és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány kilenc embert előállított, hetet elfogott, közülük hármat bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy személy ellen pedig körözés volt érvényben. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

A járőrök 2022. augusztus 8-án 4 óra 35 perckor Alóörs belterületén egy 28 éves budapesti lakost igazoltattak, aki személygépkocsival közlekedett. Az intézkedés során felmerült a gyanú arra vonatkozóan, hogy a sofőr alkoholt fogyasztott a vezetés megkezdése előtt, amelyet a helyszínen alkalmazott alkoholteszteres vizsgálat megerősített. A férfit a rendőrök elfogták, további mintavétel elvégzése érdekében előállították a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra, és vezetői engedélyének elvétele mellett büntetőeljárást indítottak ellene.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnésnek indult

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon büntetőeljárás keretében folytatják tovább a keresést.

 

Cseh embercsempészeket fogtak el

A sofőrt és utasát a Bács-Kiskun megyei rendőrök őrizetbe veszik, a határsértőket pedig visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

 

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy szegedi férfi ellen aki betört egy belvárosi ingatlanba, majd tüzet gyújtott.

 

Fogadónapot tart a főkapitány

Czinege László r. dandártábornok, Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Rendőr-főkapitánya fogadónapot tart a lakosság részére.