Hírek Veszprém megyéből

2022. 08. 11., cs - 06:18
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy anyagi kárral és három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány kettő embert őrizetbe vett, ötöt előállított, hat főt elfogott, közülük hármat bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Biztonsági intézkedést öt esetben hajtottak végre.

A Pápai Rendőrkapitányság járőrei 2022. augusztus 10-én 16 óra 20 perckor Pápa belterületén igazoltattak egy 20 éves helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfival szemben a Pápai Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki és elfogását rendelte el, mivel a kiszabott pénzbírság befizetését elmulasztotta, melyet a Veszprémi Járásbíróság elzárásra változtatott át. A férfit elfogását követően a rendőrök előállították a helyi rendőrkapitányságra, majd a bírság befizetését követően szabadon engedték.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnésnek indult

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon büntetőeljárás keretében folytatják tovább a keresést.

 

Cseh embercsempészeket fogtak el

A sofőrt és utasát a Bács-Kiskun megyei rendőrök őrizetbe veszik, a határsértőket pedig visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

 

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy szegedi férfi ellen aki betört egy belvárosi ingatlanba, majd tüzet gyújtott.

 

Fogadónapot tart a főkapitány

Czinege László r. dandártábornok, Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Rendőr-főkapitánya fogadónapot tart a lakosság részére.