Hírek Veszprém megyéből

2022. 09. 22., cs - 06:22
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy embert őrizetbe vett, kettőt előállított, öt főt elfogott, akik közül hármat bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Biztonsági intézkedést négy esetben hajtottak végre, valamint egy körözött személyt fogtak el a járőrök.

A Veszprémi Rendőrkapitányság járőrei 2022. szeptember 21-én 09 óra 35 perckkor Zircen igazoltattak egy 27 éves helyi illetékességű személyt. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfivel szemben a Veszprémi Törvényszék Büntetés-Végrehajtási Csoportja körözést bocsátott ki és elfogását rendelte el. A férfit - elfogását követően - a rendőrök előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, majd a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.​

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük a verekedőket

Belekötöttek egy utasba a 3-as villamos megállójában és verték meg a villamoson.
A BRFK a lakosság segítségét kéri egy II. kerületben történt verekedés ügyében.

 

6 fő migráns, 1 fő embercsempész elfogva

A Rétsági és a Balassagyarmati Rendőrkapitányság járőrei fogták el azt a bolgár állampolgárságú embercsempészt, aki Rétságon a rendőri jelzésre nem állt meg járművével, majd Balassagyarmaton egy áram ellátó transzformátornak ütközött.

 

Ittas sofőrök rendőrkézen

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 17 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 39. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Cáfolat

Valótlanul idézi a Blikk a BRFK-t.