Hírek Zala megyéből

2022. 03. 19., szo - 07:16
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű, és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 57 éves zákányi férfi közlekedett személyautójával 2022. március 18-án 8 óra 40 perckor a 6804-es számú úton, Nagykanizsa irányából Surd felé. Amikor a 14-es kilométerszelvényhez ért, egy szarvas ugrott a járműve elé, melyet fékezése ellenére elütött. A balesetben személyi sérülés nem történt, a vadon élő állat elpusztult.

A szolgálatban lévő állomány három személyt bűncselekmény elkövetésén ért tetten. A zalai járőrök tizenhárom személyt állítottak elő, közülük hat főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés nem történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb fogás

Egy 18 éves szerb sofőr ellen indul büntetőeljárás, aki kilenc embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Eljárás indult

A rendőrök nyomozás keretében vizsgálják a Balaton Sound könnyűzenei fesztivál óriáskerekén történt baleset körülményeit.

 

Elfogás

Büntetőeljárás indul egy 58 éves grúz sofőr ellen, aki hat embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.