Hírek Zala megyéből

2018. 01. 16., k - 09:06
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két súlyos sérüléssel végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Nagykanizsán egy férfi közlekedett segédmotor-kerékpárjával 2018. január 15-én 4 óra 20 perckor a Csengery úton, amikor a havas úttesten megcsúszott és egy parkoló autónak ütközött. A balesetben a motoros nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

Egy nő közlekedett Suzuki típusú személyautóval 8 óra 40 perckor a 76-os főúton, Bagod irányából Hagyárosbörönd felé, amikor a vizes úttesten megcsúszott autójával és a szemközti sávban közlekedő kamionnal összeütközött. A kamion sofőrje elrántotta a kormányt és a bal oldali vízelvezető árokba csapódott, ahol összeütközött egy Toyota típusú személyautóval. A balesetben a női sofőr nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány tíz személyt fogott el, hatot bűncselekmény elkövetésén értek tetten, kettőt pedig az ellenük érvényben lévő körözés alapján. A zalai járőrök hét főt állítottak elő, közülük ötöt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Az alkoholszonda egy esetben mutatott pozitív értéket az ellenőrzés alá vont járművezetőknél.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb eredmény

A szlovák és magyar rendőrök ismételten együtt láttak el járőrszolgálatot.

 

Ki ismeri?

Szeméremsértés miatt keresik a gödöllői rendőrök a képeken látható férfit. Segítsen azonosítani!

 

Lezárták

Az 5205-ös út egy szakaszát teljes szélességében.