Hírek Zala megyéből

2018. 07. 15., v - 08:18
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel és két anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy nő és utasa közlekedett személygépkocsival 2018. július 14-én 11 óra 25 perckor Óhídon a Kossuth utcában a Petőfi utca felé, amikor eddig tisztázatlan körülmények miatt elveszítette uralmát a jármű felett és egy kerítésnek ütközött. A balesetben az utas könnyű sérülést szenvedett.     

1

A szolgálatban lévő állomány hat személyt fogott el, mindegyiküket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök hat főt állítottak elő, közülük négyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben foganatosítottak.

Az alkoholszonda két esetben mutatott pozitív értéket az ellenőrzés alá vont járművezetőknél Zala megyében.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szúrással ért véget egy vita Csepelen

A fővárosi rendőrök öt embert állítottak elő. Közülük kettő is kést vett elő. Egyikőjük egy férfit, míg a másik, annak kutyáját szúrta meg.

 

Lezárt akta: rendőrök fékezték meg

A monori vizsgálók átadták az ügyészségnek annak a tavaly augusztusi ügynek az iratait, amelynek jelenleg is fogva tartott gyanúsítottja magából kikelve fenyegette családtagjait, tört-zúzott – az egyenruhások parancsoltak neki álljt.

 

Uszodában lopott - keressük

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a lopással gyanúsítható férfi megtalálása érdekében.