Igazoltatás után őrizetbe vétel

2021. 02. 02., k - 13:36
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Szerszámgépekkel megpakolt autót állítottak le a rendőrök Szigetszentmiklóson, a sofőrt többrendbeli lopással gyanúsítják.

A Készenléti Rendőrség Szigetszentmiklóson szolgálatot teljesítő munkatársai szűrtek ki a forgalomból 2021. január 31-én 11 órakor egy gépkocsivezetőt. Autójának csomagtartója láncfűrésszel, gyalugéppel, asztali fűrészgéppel, csavarbehajtóval, dekopírfűrésszel, gumiabronccsal volt pakolva. A gyanús rakományt lefoglalták, a sofőrt előállították.

Az elfogott férfit három lopással hozták összefüggésbe: egy nap alatt két dunaharaszti és egy szigethalmi ingatlantulajdonos is jelezte, telkéről 2021. január 31-ére virradóra különböző szerszámok, 20 liter gázolajjal teli kanna, és okostelefonok tűntek el összesen közel 500 ezer forint értékben.

A 48 éves délegyházi férfi kihallgatásán tagadta a bűncselekmények elkövetését, elmondása szerint a csomagtartójában talált eszközöket ismerőseitől kapta.

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán a férfi ellen három rendbeli lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Részrehajlás nélkül

A Budapesti Rendőr-főkapitányság visszautasítja a Mérce és a Magyar Jelen állításait.

 

Fokozott rendőri jelenlét

Hétvégén Komárom-Esztergom vármegye közútjain közlekedésrendészeti ellenőrzések várhatóak.

 

Körözött autó Nagylakon

Német hatóságok által körözött autót foglaltak le Nagylak közúti határátkelőhelyen a magyar rendőrök.

 

Újabb díler rács mögött

Egy törökszentmiklósi lakost vettek őrizetbe a rendőrök, akik környékbelieket látott el illegális szerekkel.

 

Polgárőr tartotta vissza a betörőt

Nem tudott ellopni semmit, mérgében végül egy autót rongált meg. A rendőrök kiérkezéséig a dunavecsei polgárőr visszatartotta a férfit.