Ittas rolleres

2023. 09. 04., h - 15:17
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Plusz személyt is szállított egy ittas férfi bérelt elektromos rollerén Miskolcon. A rendőrség bűntetőeljárást indított a férfival szemben.

Járművezetés ittas állapotban elkövetett vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 29 éves ongai férfival szemben. A gyanúsított 2023. szeptember elsején 22 óra 25 perckor Miskolcon, az Ady Endre úton bérelt, elektromos meghajtású rollerén utast szállított, illetve ittasan vezette azt. A rendőrök az ellenőrzés alá vont férfivel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott.

A Miskolci Rendőrkapitányságra előállított férfi gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.