Ittas sofőr rendőrkézen

2023. 06. 05., h - 08:32
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 72 óra rendőri intézkedései Veszprém vármegyében.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában a rendőrök hét személyi sérüléssel járó és tizenhárom anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy főt vett őrizetbe és tizennyolc személyt fogott el, közülük egyet az ellene kiadott körözés alapján. Huszonkét embert állítottak elő, közülük tizennégyet ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést három esetben hajtottak végre.

A járőrök 2023. június 4-én reggel Pápán igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 45 éves nagygyimóti lakost. Az intézkedés során a sofőrrel szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel zárult. A járőrök a férfit ezután elfogták, majd további mintavételre előállították, és ellene ittas járművezetés miatt büntetőeljárást kezdeményeztek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Robbantani akart

A zuglói rendőrök befejezték a nyomozást annak a férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint robbantással fenyegetett​​ egy áruházat.

 

Rendőrkézen a gázolajtolvajok

A kazincbarcikai rendőrök elfogták azt a két férfit, akik munkagépekből tulajdonítottak el csaknem 1000 liter gázolajat.

 

Áruházakból loptak

Sorozatban lopott két férfi Szegeden. Az ügyben indult nyomozás lezárult.