Ittasan, bukósisak nélkül motorozott

2021. 04. 19., h - 07:33
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy személyt is szállított az ittas férfi. A Vasvári Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított a motorossal szemben.

A járőrök 2021. április 18-án, a reggeli órákban Rábahidvég belterületén igazoltattak egy motorost. Az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a férfi szeszes italt fogyasztott elindulása előtt, amelyet a vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéke is igazolt, ezért őt további mintavételre előállították. A helyszíni intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfi nem tartotta magánál a vezetői engedélyét, bukósisak nélkül ült a motorra, valamint a motornak érvényes kötelező felelősségbiztosítása sem volt. A férfi egy személyt is szállított a motoron. Vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja, valamint több közlekedési szabálysértés elkövetése miatt eljárást indított a Vasvári Rendőrkapitányság.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Zörgött a sárhányó

Feltűnően hangos kerékpárral közlekedő férfi azonosításához kérnek segítséget a ceglédi nyomozók. A tettes egy másik bicajos táskáját lopta el.

 

Lezárt ügyek: a nagy rendszámtrükk

Az Edelényi Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet azzal a férfival szemben folytatott le, aki tehergépkocsiján lecserélte annak román rendszámát magyarra azért, hogy hatósági áras üzemanyaghoz jusson.

 

Pénzért igazolt

A rendőrség eljárást folytat egy Békés megyei háziorvos ellen, mert a gyanú szerint COVID 19 igazolást állított ki egy férfinak, úgy hogy nem is fertőződött meg a vírussal.

 

Négy eltiltás 2025-ig

A sofőrt nem érdekelte, hogy több hatóság is eltiltotta a járművezetéstől, a jánoshalmi rendőrök elfogták a 2025-ig eltiltottat.