Ittasan közlekedett autójával, a rendőrök elfogták

2023. 02. 07., k - 07:30
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém vármegyében.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány három főt vett őrizetbe és öt személyt fogott el, közülük egyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Nyolc embert állítottak elő, köztük hármat ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést három esetben hajtottak végre.

A járőrök 2023. február 6-ára virradó éjszaka Tihanyban igazoltattak egy 37 éves helyi autóst. Az intézkedés során a sofőrnél felmerült az ittasság gyanúja, melyet a vele szemben végzett alkoholszondás vizsgálat alátámasztott. A járőrök a férfit ezután további mintavétel céljából előállították a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra, és ellene ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szamurájkardos emberrablás

Megverték és egy karddal megfenyegették, hogy nem hagyhatja el a házat, végül társával kereket tudott oldani. Az egyik támadó azóta is letartóztatásban, míg társa bűnügyi felügyelet alatt van.

 

Jól kikormozták

A Nógrád vármegye útjain az elmúlt héten technikai eszközzel rögzített sebességtúllépések közül kettőt emeltünk ki.