Ittasan menekült a rendőrök elől és egy ház kerítésének ütközött autójával

2023. 02. 20., h - 07:34
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 72 óra rendőri intézkedései Veszprém vármegyében.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó és tizenkét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány kilenc személyt fogott el, közülük hármat az ellenük kiadott körözések alapján. Tizenhat embert állítottak elő, köztük kilencet ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést öt esetben hajtottak végre.

A járőrök 2023. február 19-én este Tapolca belterületén akartak megállítani egy személygépkocsit ellenőrzés céljából. A sofőr azonban nem tett eleget a rendőri jelzésnek, és nagy sebességgel továbbhajtott, majd elvesztette uralmát járműve felett, és egy családi ház kerítésének csapódott. A baleset során személyi sérülés nem történt. A 25 éves helyi sofőrnél felmerült az ittasság gyanúja, melyet a vele szemben végzett alkoholszondás vizsgálat alátámasztott. A járőrök a férfit további mintavételre előállították, és ellene ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tetten ért betörő

A szombathelyi rendőrök a helyszínen elfogták azt a 41 éves férfit, aki egy gyógyszertárba tört be tegnap éjjel.

 

Lopás miatt keressük!

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Halálos közlekedési baleset Kisújszállásnál

Egy férfi életét vesztette, továbbá hárman megsérültek, abban a közúti balesetben, ami a 4-es főúton Kisújszállás külterületén történt. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek.