Ittasan vezetett

2022. 06. 19., v - 13:06
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy 58 éves férfi a 4-es főúton haladása során letért az úttestről, elakadt, ezt követően a járműszerelvény kigyulladt.

A Karcagi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt folytat eljárást egy jánosházai lakos ellen. Az 58 éves férfi járműszerelvénnyel közlekedett 2022. június 17-én 12 óra 30 perckor a 4-es számú úton Kenderes és Fegyvernek között, mikor lehaladt az úttestről és az út melletti füves területen a járművel elakadt. Ezt követően a sofőr megpróbált elindulni, azonban a járműszerelvény kigyulladt és teljesen leégett. Az esemény során személyi sérülés nem történt. A rendőrök a gépjárművezetővel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív eredményt mutatott, ezért a férfit előállították további mintavételre.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csapatmunkával mentettek életet

Végzetes lépésre szánta el magát egy fiatal férfi Zalaegerszegen. Civilekkel közösen sikerült megakadályozni, hogy tragédia történjen.

 

Dühében gyújtogatott, még aznap elfogták

Senkitől nem tudott cigarettát kérni, ezért felgyújtotta egy trafik zárt, műanyag ajtaját egy férfi Magyarbánhegyesen. A rendőrök hamar kiderítették, ki volt a rongáló, és vádemelést javasolnak ellene.

 

Lakásbetörő őrizetben

A törökszentmiklósi rendőrök őrizetbe vettek egy 24 éves férfit, aki az elmúlt hónapokban 10 bűncselekményt követett el Fegyverneken, zömmel lakásbetöréseket.

 

Véget ért egy betöréssorozat

Egy 16 éves fiatal több alkalommal tört be tatai fagyizókba, ahonnan elvitte a váltópénzt. A járőrök a napokban fogták el a hívatlan látogatót.