Ittasan vezetett, balesetet okozott

2019. 07. 28., v - 09:18
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A székesfehérvári rendőrök befejezték a súlyos sérülést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntett miatt egy 47 éves seregélyesi lakossal szemben folytatott ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai szerint 2019. május 25-én hajnalban egy Renault típusú személygépkocsi vezetője a 62-es számú főúton Székesfehérvár irányából Seregélyes felé haladt úgy, hogy a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott.  Haladása során áttért a menetirányával szemközti forgalmi sávba, ahol járműve bal oldali elejével nekiütközött egy szabályosan közlekedő Volkswagen típusú jármű bal elejének. A baleset következtében a vétlen járművezető súlyosan, utasa pedig könnyebben megsérült. A balesetet okozó, ittas sofőr vezetői engedélyét a helyszínen elvették, és ellene büntetőeljárást kezdeményeztek.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal az ügyészségnek átadta.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Szabó János

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 68 éves férfi eltűnése kapcsán.

 

A lopott kártyával fizettek

A mezőkövesdi rendőrök elfogták az a két asszonyt, akik egy bogácsi kempingből eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben cigarettát és élelmiszereket vásároltak.

 

Közös akciót tartottak

A Szendrői Rendőrőrs illetékességi területén a fakitermelés végzése, illetve a faanyag kereskedelmének és szállításának ellenőrzése volt a feladat.

 

Kamerát lopott, azonban látták

Egy okos kamerával a kabátja zsebében akart távozni egy szegedi üzletből egy helybeli férfi, aki azonban az áruért nem fizetett. A rendőrök elfogták.