Ittasan vezetettek Vas megyében

2020. 12. 06., v - 08:25
Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök eljárást indítottak a járművezetőkkel szemben.

Munkatársaink 2020. december 5-én, a késő esti órákban egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost igazoltattak Sárváron. Az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a sofőr szeszes italt fogyasztott elindulása előtt, amit a vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéke is igazolt, ezért őt további mintavétel céljából előállították. A férfi vezetői engedélyét sem tartotta magánál. A sofőrrel szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja, valamint több szabálysértés elkövetése miatt eljárást indított a Sárvári Rendőrkapitányság.

A rendőrök 2020. december 6-án, a hajnali órákban, a Tormásliget és Újkér közötti útszakaszon igazoltattak egy tatabányai gépjárművezetőt. Az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a férfi szeszes ital fogyasztását követően ült a volán mögé, amit a vele szemben alkalmazott alkoholteszter is igazolt, ezért őt további mintavételre előállították. A sofőrrel szemben közigazgatási hatósági eljárást indított a Kőszegi Rendőrkapitányság.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy aki ittasan vezeti járművét, az veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét. Ne feledjék, mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon!

… hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tetten ért betörő

A szombathelyi rendőrök a helyszínen elfogták azt a 41 éves férfit, aki egy gyógyszertárba tört be tegnap éjjel.

 

Lopás miatt keressük!

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Halálos közlekedési baleset Kisújszállásnál

Egy férfi életét vesztette, továbbá hárman megsérültek, abban a közúti balesetben, ami a 4-es főúton Kisújszállás külterületén történt. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek.