Ittasan vezettek

2022. 01. 27., cs - 09:28
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Két ittas járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök Békéscsabán.

Békés megyében 2022. január 26-án személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a Kazinczy utca és az Ihász utca kereszteződésében 2022. január 26-án 21 óra 30 perc körül letért az útról és fának ütközött egy személygépkocsi. A balesetben senki nem sérült meg, de a jármű vezetőjénél alkoholfogyasztást mutatott a szonda. A rendőrjárőrök ezért orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték a 25 éves ukrán férfit. Két órával később szintén Békéscsabán, a Zrínyi Miklós utcában megállítottak a rendőrök egy autóst. A helyszíni ellenőrzéskor az alkoholszonda ittasságot jelzett az 51 éves budapesti férfinál, akinél a további mérések is megerősítették azt, hogy ittasan vezetett. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei mindkét esetben elvették a járművezetők jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellenük. Emellett a rendőrség a balesetet okozó ukrán autóst őrizetbe vette.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Feloszlatták

A Budapesti Rendőr-főkapitányság feloszlatta az Erzsébet hídon szervezett jogellenes gyűlést.

 

5 órán belül elfogták a rablót

A gyanú szerint a 42 éves férfi két alkalommal is pénzt követelt, amit a félelemben lévő sértett átadott. A telefont is elvette az áldozatától. Az oroszlányi rendőrök öt órán belül elfogták az elkövetőt, akit őrizetbe vettek.

 

Megfogva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a cseh sofőr ellen, aki 19 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Ittas volt a sofőr

Véget ért a ma reggel Paksnál történt baleset helyszínelése a 6-os főúton.