Jogosítvány nélkül a fogdába vezetett az útjuk

2023. 05. 26., p - 10:27
Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A somogyi rendőrök két sofőrt vettek szabálysértési őrizetbe, akiknél más szabálytalanságokra is fény derült.

A közlekedésrendészeti járőrök 2023. május 25-én 11 óra 7 perckor Kaposváron, a 48-as Ifjúsági úton igazoltattak egy gépkocsivezetőt, aki vezetés közben kézben tartott mobiltelefont használt. Megállapították, hogy a hatóság már bevonta a sofőr jogosítványát, mivel a közelmúltban számos közlekedési szabályszegést követett el, ami miatt elérte a 18 büntetőpontot. A 48 éves férfit előállították a rendőrkapitányságra, majd engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, és a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság fogdájába vitték.  

A nagyatádi körzeti megbízottak ugyanaznap 13 óra 51 perckor Somogyszob külterületén igazoltatták egy mezőgazdasági vontató vezetőjét, akinél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. Megállapították, hogy az 51 éves bolhási lakos nem rendelkezett vezetői engedéllyel, mert azt korábban ittas vezetés miatt elvették. A férfit előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságra, majd szabálysértési őrizetbe vették. Ellene az ittas vezetés miatt bűntető, az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárás indult.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemtanukat keres a rendőrség

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy hivatalos személy elleni erőszak, és közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárás ügyében.

 

Több, mint diákcsíny!

Egy felvétel került a soltvadkerti rendőrök birtokába, amin az látszódott, hogy egy fiatal fiút bántalmaztak és megaláztak a társai.

 

Lezárult a nyomozás

Egy 19 éves lány halt meg tavaly áprilisban, miután az autó, amiben utazott, busznak csapódott Csepelen. Az autó vezetője akkor is eltiltás hatálya alatt állt.

 

Késsel fenyegette volt párját

A megalapozott gyanú szerint egy jászladányi férfi az éjszaka közepén, késsel a kezében, megjelent volt párja házánál és pénzt követelt tőle. Nyomatékot adva követelésének, megöléssel fenyegette a sértettet.