Jogosítvány nélkül és ittasan közlekedett Bakonypölöskén, a rendőrök elfogták

2023. 05. 26., p - 07:35
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém vármegyében.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök hat személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány öt főt fogott el, közülük hármat bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Tizennégy embert állítottak elő, közülük két személyt ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben hajtottak végre.

A járőrök 2023. május 25-ére virradó éjszaka Bakonypölöskén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 51 éves devecseri lakost. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. Az egyenruhások megállapították azt is, hogy a férfi egyáltalán nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A járőrök ezután további mintavételre előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, és ellene ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek, továbbá az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési őrizetbe vették és a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemtanukat keres a rendőrség

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy hivatalos személy elleni erőszak, és közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárás ügyében.

 

Több, mint diákcsíny!

Egy felvétel került a soltvadkerti rendőrök birtokába, amin az látszódott, hogy egy fiatal fiút bántalmaztak és megaláztak a társai.

 

Lezárult a nyomozás

Egy 19 éves lány halt meg tavaly áprilisban, miután az autó, amiben utazott, busznak csapódott Csepelen. Az autó vezetője akkor is eltiltás hatálya alatt állt.

 

Késsel fenyegette volt párját

A megalapozott gyanú szerint egy jászladányi férfi az éjszaka közepén, késsel a kezében, megjelent volt párja házánál és pénzt követelt tőle. Nyomatékot adva követelésének, megöléssel fenyegette a sértettet.