Jogosulatlanul használta

2024. 05. 16., cs - 11:00
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Talált bankkártyával vásárolt egy férfi Szegeden, az ügyben indult nyomozás a napokban lezárult.

A megalapozott gyanú szerint a 46 éves férfi az egyik ATM-nél egy bankkártyát talált, amit magához vett, majd 2023. szeptember 13-án több helyi boltban is fizetett vele. A sértett akkor jött rá, hogy elhagyta a kártyáját, amikor SMS-ben értesítést kapott a tranzakciókról. A rendőrök a nyomozás során azonosították a feltételezett elkövetőt, aki gyanúsítotti kihallgatásán elismerte tettét.

A csalás bűntett miatt indult eljárást a Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai lezárták, az iratokat pedig megküldték az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.