Jutalmazták a legjobbakat

2021. 12. 04., szo - 08:00
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Karcagi Rendőrkapitányság ,,Mit jelent számomra a karácsony?” címmel rajzpályázatot hirdetett.

A Karcagi Rendőrkapitányság a roma kisebbségi önkormányzatokkal való együttműködés keretében meghirdetett rajzpályázatra a helyi Szent-Pál Marista Általános Iskolából, a Karcagi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Kiskulcsosi Általános Iskolai Tagintézményéből, a Kunmadarasi Általános Iskolából, valamint a Tiszabői Általános Iskolából érkeztek be a pályaművek. A beküldött rajzok közül minden intézmény első három helyezettje ajándékcsomagban részesült, melyet Dr. Karsai Lajos r. alezredestől, a Karcagi Rendőrkapitányság vezetőjétől személyesen vehettek át a nyertesek a rendőrkapitányságon. Az átadó ünnepségen a Tiszabői Általános Iskola tanulói nem tudtak részt venni, részükre az iskola rendőre személyesen szállította ki az ajándékcsomagokat. A diákok boldogan vették át az ismeretfejlesztő könyveket, kifestőket, írószereket, logikai játékokat tartalmazó csomagokat.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.