Kábítószer az ülés alatt

2022. 04. 07., cs - 07:39
Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy személyautónál jelzett a kábítószer-kereső kutya a gyulai közúti határátkelőhelyen. A járművezető ülése alatt a rendőrök cigarettákba sodort kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak. Az ügy vizsgálata lezárult, az eljárás iratai az ügyészségre kerültek.

Gyulán, a közúti határátkelőhelyen 2022. február 13-án egy belépésre jelentkező, román honosságú személygépkocsinál jelzett a kábítószer-kereső kutya. A vezető ülése alatt a rendőrök három sodort cigarettát találtak. A járműben négyen utaztak, az egyik utasé volt a három cigaretta, ezért a 42 éves román állampolgárságú férfit bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra. A cigarettákat a rendőrség igazságügyi szakértővel vizsgáltatta meg, kiderült, hogy a bennük lévő növényi törmelék kábítószert tartalmaz. A rendőrkapitányság a kábítószer birtoklása vétség miatt elrendelt nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és annak iratait a napokban továbbította az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem hittek neki

Kétszer is eltiltották a vezetéstől és három körözés volt érvényben az ellen a 24 éves ráckeresztúri férfi ellen, akinek tetteit öccse akarta magára vállalni.