Kábítószert fogyasztottak

2019. 07. 03., sze - 09:38
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az oroszlányi rendőrök, három helyi lakost hallgattak ki gyanúsítottként.

A járőrök ellenőriztek egy személygépkocsit és a benne ülő három főt 2019. július 1-jén, éjfél előtt pár perccel Oroszlányon. A rendőrök az átvizsgálás során, a jármű utasteréből dohányőrlőt, és tasakban kábítószergyanús növényi származékot találtak, amit lefoglaltak. A két 25 és a 26 éves helyi lakost az Oroszlányi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a velük szemben alkalmazott kábítószerteszt is kimutatta a tiltott szer használatát. A három férfi ellen kábítószer birtoklása vétség miatt indult büntetőeljárás, a rendőrök őket gyanúsítottként kihallgatták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.

 

De igen, ők is tettesek!

A nyomozás adatai szerint a terézvárosi luxusbolt-betörésben legalább négyen vettek részt. Két feltételezett elkövetőt a budapesti rendőrök már a bűncselekmény napján elfogtak, társaikat keresik.

 

Se pénz, se termék

Online piactéren hirdetett egy egyeki férfi olyan termékeket, amik sosem voltak a birtokában. A karcagi rendőrök a Mátrix Projekt keretében gyanúsítottként hallgatták ki.