Kerékpárossal balesetezett Tótszerdahelyen, a rendőrök lezárták az ügyet

2020. 05. 19., k - 08:42
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A biciklis súlyosan megsérült.

Egy 54 éves helyi nő közlekedett Peugeot személyautóval 2019. augusztus 18-án 19 óra 20 perckor Tótszerdahelyen, az Ifjúság utcában a Gasparich utca felé. Haladása során figyelmetlensége miatt nem észlelte a vele azonos irányba haladó kerékpárost, és a gépkocsija jobb elejével fellökte. A baleset következtében a biciklis az úttestre, majd az útpadkára esett és súlyos sérüléseket szenvedett.

A sofőrt a rendőrök közúti baleset okozásának vétsége miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Nagykanizsai Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szúrással ért véget egy vita Csepelen

A fővárosi rendőrök öt embert állítottak elő. Közülük kettő is kést vett elő. Egyikőjük egy férfit, míg a másik, annak kutyáját szúrta meg.

 

Lezárt akta: rendőrök fékezték meg

A monori vizsgálók átadták az ügyészségnek annak a tavaly augusztusi ügynek az iratait, amelynek jelenleg is fogva tartott gyanúsítottja magából kikelve fenyegette családtagjait, tört-zúzott – az egyenruhások parancsoltak neki álljt.

 

Uszodában lopott - keressük

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a lopással gyanúsítható férfi megtalálása érdekében.

 

Felismeri őket?

Elektromos rollert loptak egy kőbányai bevásárlóközpontból, a X. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható személyeket.