Kerékpárt lopott, lebukott

2021. 09. 17., p - 06:55
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A városrendészek ébersége vezetett a feltételezett elkövető elfogásához.

A Városrendészet járőrei tettek bejelentést a rendőrségre 2021. szeptember 16-án 2 óra 50 perckor arról, hogy Győrben, a Bisinger József sétányon egy feltételezett kerékpártolvajt tartanak vissza.

A helyszínre érkező rendőröknek a városrendészek elmondták, hogy két férfire figyeltek fel, akik közül az egyik két kerékpárt tolt, a másik pedig mellette biciklizett. Szolgálati járművüket meglátva az ismeretlen kerékpáros hirtelen elhajtott a vasútállomás irányába, míg gyalogos társa a közeli parkban próbált meg elbújni.

A korábban a kétkerekűeket toló férfit sikerült megtalálniuk egy fa mögött rejtőzve, aki ekkor ruházatából egy lemezvágó ollót dobott a földre, ezért őt az egyenruhások kiérkezéséig visszatartották.

A 48 éves ukrán állampolgárt a rendőrök elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol elismerte, hogy a két biciklit egy Révai Miklós utcai kerékpártárolóból lopta el, ezért a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi tartózkodási helyén megtartott kutatás során további két kerékpárt találtak az egyenruhások, amelyek eredetét a nyomozás keretében vizsgálják.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kihasználta a helyzetet

Lezárult a nyomozás annak a nőnek az ügyében, aki nem leadta, hanem eltette azt a pénztárcát, amit egy kiskundorozsmai boltban talált.

 

Lopás miatt keressük!

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.