Keresőkutya találta meg az elhunyt férfit

2019. 12. 11., sze - 15:23
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Zalaudvarnok külterületén találták meg az eltűnt férfit.

Zalaszentgrót zalaudvarnoki városrészének hegyi településrészén élt évek óta az az 54 éves kisszőllősi férfi, akit ismerősei 2019. novembere óta nem láttak. A férfi az egyik hegyi pincében lakott négylábú kedvencével, majd váratlanul nyoma veszett. A rendőrök hiába keresték többször is, az eltűnt férfi nyomára nem bukkantak.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Lovas-kutyás Alosztályának Dumbó nevű, speciális, tetemkereső kutyája Németh Gábor r. törzsőrmester vezetésével 2019. december 9-én kora délután az Öreghegyen, több órás keresést követően megtalálta a hetek óta eltűnt férfit, aki kerékpárja mellett feküdt egy erdős részen.

A rendkívüli haláleset körülményeit a Keszthelyi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.