Kerítés állította meg az ittas sofőrt

2022. 02. 19., szo - 09:10
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A székesfehérvári rendőrök befejezték a baleset körülményeinek vizsgálatát.

A nyomozás adatai szerint egy 46 éves nádasdladányi lakos 2021. október 16-án este Nádasdladány belterületén közlekedett személygépkocsival a Petőfi utca felől a Virág utca irányába. Haladása során gépjárműve sebességét nem megfelelően választotta meg és az úttestről lehaladt, majd két ingatlan kerítésének is nekicsapódott. A helyszínre érkező járőrök az intézkedés során megállapították, hogy a férfit a Székesfehérvári Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta, továbbá a vele szemben alkalmazott alkoholszonda is pozitív értéket jelzett, ezért elfogását követően további mintavételre előállították. A férfival szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett, továbbá járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

 

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat a napokban megküldte a Székesfehérvári Járási Ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 40 éves szerb sofőr ellen, aki 24 embernek nyújtott segítséget az országhatár tiltott átlépésében.