Késsel fenyegetőzött, most őrizetben van

2022. 02. 02., sze - 11:44
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Győri Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt indított büntetőeljárást egy győri férfi ellen.

A rendőrségre 2022. február 1-én 17 óra körül bejelentés érkezett, hogy Győrben, a Bisinger József sétányon egy ember kiabál, és késsel a kezében fenyeget két személyt.

A kiérkező rendőrök megállapították, hogy három férfi – vélhetően egyikük barátnője miatt – hangos szóváltásba keveredett egymással, amelynek során egy 24 éves helyi lakos a kabátjából egy kést rántott elő, azt magasba emelve - és kardozó mozdulatokat téve - fenyegette meg a veszekedésben részt vevőket. A helyszín közelében tartózkodó emberekben a késsel hadonászó garázda viselkedése megbotránkozást és riadalmat keltett.

2

A 24 éves győri férfit - a közelben tartózkodó győri városrendészet munkatársai közreműködésével - a járőrök elfogták, és a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahol őt a nyomozók – őrizetbe vétele mellett – garázdaság bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kihasználta a helyzetet

Lezárult a nyomozás annak a nőnek az ügyében, aki nem leadta, hanem eltette azt a pénztárcát, amit egy kiskundorozsmai boltban talált.

 

Lopás miatt keressük!

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.