Két ittas sofőr is anyagi káros balesetet okozott Szombathelyen

2022. 06. 27., h - 07:47
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A szombathelyi rendőrök egy motorost szabálysértési őrizetbe vettek, mivel nem rendelkezett vezetői engedéllyel.

A járőrök két ittas sofőrrel szemben is intézkedtek az elmúlt 24 órában Szombathelyen. Az 56 éves férfi a Bogáti utcában, a 38 éves járművezető a Szent Flórián körúton okozott anyagi kárral végződött közlekedési balesetet. A helyszíni intézkedés során mindkét gépkocsivezetővel szemben pozitív értéket mutatott az alkoholteszter, ezért őket további mintavételre előállították. A két férfi a vezetői engedélyét sem tudta átadni az intézkedő rendőröknek, mivel azt nem tartották maguknál. Velük szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult a Szombathelyi Rendőrkapitányságon.

Egy 23 éves segédmotor-kerékpárost igazoltattak a járőrök az éjszakai órákban, Szombathelyen. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A motorost előállították és vele szemben – őrizetbe vétele mellett – engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt eljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a 2022. június 26-án 5 óra és 2022. június 27-én 5 óra közötti időben egy, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Munkatársaink egy, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: tíz migránst csempészett

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát azzal a szerb állampolgárral szemben, aki 10 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.

 

Éjszaka a belvárosban

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a társhatóságokkal tartott komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzést az V. kerületben péntek éjszaka.

 

Lezárt akta: Felszámolták

Az érdi nyomozók egy 2022-ben kábítószer-kereskedelem miatt indított nyomozást fejeztek be a napokban. A gyanú szerint egy 29 éves helybéli férfi egy családi házban termesztette a kábítószert.