Két ittas sofőrt fogtak az egyenruhások

2023. 10. 06., p - 07:38
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri eseményei Veszprém vármegyében.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök hatanyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány három főt fogott el és öt személyt állított elő, közülük két embert ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

A járőrök 2023. október 5-én hajnalban Veszprémben és Balatonkenesén is ittas járművezetővel szemben intézkedtek. A megyeszékhelyen elfogott 33 éves helyi férfival szemben a mért értéknek megfelelően közigazgatási bírságot szabtak ki a rendőrök, míg a Balaton-parti településen alkoholszondás vizsgálat alá vetett 32 éves Nógrád vármegyei sofőrrel szemben büntetőeljárást kezdeményeztek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristálydílerek

A zuglói rendőrök egy kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított páron ütöttek rajta. A lakásukon talált drog mellett rengeteg pénzt, két autót és tizenegy mobiltelefont is lefoglaltak.

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.