Két körözött személyt is elfogtak egy nap alatt Zalában

2021. 09. 21., k - 13:42
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy 47 és 50 éves férfit állítottak elő.

A Lenti Rendőrkapitányság munkatársai 2021. szeptember 20-án délelőtt 10 óra 45 perckor Reszneken igazoltattak egy 47 éves táskai lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfival szemben a Celldömölki Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki, szabálysértési elzárás végrehajtása érdekében.

A nagykanizsai rendőrök még aznap délután Tótszentmárton, Arany János utcában igazoltattak egy helyi lakost. Az ellenőrzés során kiderült, hogy ellene a Nagykanizsai Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki, mivel a férfi a rá kiszabott pénzbírságot nem fizette meg.

Az egyenruhások mindkét férfit elfogták, majd előállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristálytiszta ellenőrzés

A rendőrök megállítottak egy autót, majd ellenőrizték azt, ennek eredményeként új-pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt elfogtak egy férfit Miskolcon.

 

Halálos baleset történt Kisszállásnál

Egy teherautó elgázolt egy idős asszonyt, aki vélhetően úgy készült áttolni kerékpárját az 55-ös számú főúton, hogy nem nézett szét kellőképpen és kilépett a jármű elé. A balesetben a nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Díjkitűzés

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője 500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Nagykanizsán történt fegyveres rablás kísérlete elkövetőjének azonosítása és elfogása érdekében.

 

Lezárt akta – több lopás is van a számláján

A fiatal gyanúsított 2022. nyarán több százezer forint értékben károsította meg a sértetteket. A többszörösen egyesített büntetőeljárásban most vádemelést javasolnak a szolnoki nyomozók.

 

Túltolta

Hatvankilenc. Nem ennyivel közlekedett, hanem ennyivel lépte túl a megengedett sebességet egy autós Kocséron.