Kiugrott a lejtőn guruló kocsiból

2024. 03. 27., sze - 09:20
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Súlyosan megsérült egy kézbesítő.

Tolna vármegyében 2024. március 26-án egy súlyos sérüléses és két anyagi káros közlekedési eseményről tettek bejelentést.

Kedden, délelőtt Szekszárdon, a Holdfény utcában egy ingatlan lejtős gépkocsibeállóján állt meg autójával egy férfi. A kocsit kézifékkel rögzítette, majd beszállt a raktérbe egy csomagért. Ekkor észlelte, hogy gurulni kezd a jármű. Megpróbált kiszállni, hogy megállítsa a furgont, de az maga alá gyűrte. A kézbesítő súlyosan megsérült.

A 6534-es mellékúton az előzés szabályainak megsértése miatt történt baleset. Két autós közlekedett a 6-os főút irányából Bonyhád-Majos irányába, amikor a 2-es kilométerszelvényben az elől haladó balra kívánt kanyarodni, ezért indexelni kezdett. A mögötte haladó sofőr figyelmetlen volt, meg akarta előzni. Nem, vagy csak későn vette észre az irányjelzést, ráadásul a záróvonal és előzni tilos tábla utasítását is figyelmen kívül hagyta. Mindkét autó rongálódott a balesetben.

Délután fél egy körül Regöly irányából Majsa-puszta irányába közlekedett egy férfi, amikor elvesztette uralmát a teherautója irányítása felett, jobbra letért az útról, ott árokba csapódott és tetejére borulva állt meg.

Kedden két olyan sofőrrel szemben intézkedtek kollégáink, akik a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztottak. Egyikük 130 000 forintos közigazgatási bírságot kapott, míg a másik ellen büntető eljárás indult.

Továbbra is kérjük, tartsák be a szabályokat!

......hogy, mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Törvényt szegett

A rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki több elektromos rollerben is kárt okozott, valamint kerékpárokat lopott Hódmezővásárhelyen.

 

Legyünk elővigyázatosak!

A Dombóvári Rendőrkapitányság szervezésében Csalások az online térben címmel lakossági előadást tartottak Kurdon.

 

Minek az embernek ellenség?

Az ismerősétől lopott kulccsal ment lopni annak lakására egy nő Csepelen. Az éber szomszédoknak köszönhetően a rendőrök a helyszínen elfogták.

 

Vajon kié lehet?

A zalaegerszegi rendőrök várják a képeken látható bicikli tulajdonosának jelentkezését.

 

Fokozott ellenőrzés

A Tatabányai Rendőrkapitányság fokozott ellenőrzést tart 2024. május 18-án 12:00 órától május 19-én 24:00 óráig.