Komárom-Esztergom megyei összesítő

2020. 06. 07., v - 06:59
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások három személyt fogtak el és hét főt állítottak elő, valamint két ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedés egy esetben történt.

A helyi járőrök Tatabányán állítottak meg egy személygépkocsival közlekedő férfit 2020. június 6-án kora délután. Az egyenruhások ellenőrizték a jármű és a sofőr iratait, ekkor derült ki, hogy a 48 éves férfit korábban 2020. július 23-áig eltiltották a járművezetéstől. A sofőrt előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak ellene. A szabálysértőt a rendőrség őrizetbe vette, és 72 órán belül bíróság elé állítja.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem hittek neki

Kétszer is eltiltották a vezetéstől és három körözés volt érvényben az ellen a 24 éves ráckeresztúri férfi ellen, akinek tetteit öccse akarta magára vállalni.