Komárom-Esztergom megyei összesítő

2021. 03. 14., v - 06:57
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások kilenc személyt fogtak el és öt főt állítottak elő. Biztonsági intézkedés három esetben történt.  

A helyi járőrök 2021. március 13-án délután megjelentek Tatabányán, a Szent György utcában, ahol szomszédok közötti veszekedésről érkezett bejelentés. Az iratok ellenőrzése során kiderült, hogy a Tatabányai Rendőrkapitányság pénzbírság meg nem fizetése miatt a bejelentő körözését rendelte el. Az egyenruhások a 37 éves nőt a rendőrkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

MátriXakta: nincs szabadlábon, már nem üzletel

Országszerte vannak sértettjei annak a csalássorozatnak, amelyet a békéscsabai rendőrök vizsgáltak. A gyanúsított egy Tolna vármegyei férfi, akit már korábban elítélt a bíróság ilyen bűncselekményekért. Most börtönben van, de közben újra vádat emelhet ellene az ügyészség.

 

Csalt a kaszás

Egy kistokaji sértett egy fűkaszavásárlás kapcsán több mint 150 ezer forintot utalt el a meghirdetett termékért, azonban a mai napig nem kapta meg. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Mátrix Projekt keretein belül folytatja a küzdelmet az internetes csalók ellen.

 

Egy nap, három megoldott ügy

A győri rendőrök tegnap két kerékpár- és egy készpénztolvajt fogtak el. Az intézkedést követően a biciklik visszakerültek jogos tulajdonosaikhoz.