Komárom-Esztergom megyei összesítő

2021. 05. 02., v - 08:51
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások hét személyt fogtak el és egy főt állítottak elő, valamint két ittas gépjárművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedés öt esetben történt. 

A komáromi járőrök 2021. május 1-jén 8 óra 55 perckor Ácson megállítottak egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. Az alkalmazott alkoholszonda pozitív lett, ezért további mintavétel céljából őt a rendőrkapitányságra előállították. A rendőrök, a mérési eredmények alapján az 59 éves éves férfi ellen büntetőeljárást kezdeményeztek, vezetői engedélyét elvették.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb fogás

Egy 18 éves szerb sofőr ellen indul büntetőeljárás, aki kilenc embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Eljárás indult

A rendőrök nyomozás keretében vizsgálják a Balaton Sound könnyűzenei fesztivál óriáskerekén történt baleset körülményeit.

 

Elfogás

Büntetőeljárás indul egy 58 éves grúz sofőr ellen, aki hat embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Csak kilépésre használható a Röszke közúti határátkelőhely

A kilépés gyorsítása érdekében 2022. július 2-án 7 órától 19 óráig csak a Magyarországról kilépő utasok használhatják a Röszke közúti határátkelőhelyet. A belépő forgalom itt szünetel, de az autópálya átkelőn folyamatos a beléptetés.