Komárom-Esztergom megyei összesítő

2022. 05. 26., cs - 07:34
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három személyi sérüléssel járó és tíz anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások kettő személyt fogtak el, négy főt állítottak elő, valamint egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedés is kettő esetben történt.

A rendőrök 2022. május 25-én délben észleltek egy járművezetőt, aki az 1-es számú úton úgy haladt keresztül a vasúti átjáróban Almásfüzitő területén, hogy a fénysorompó tilos jelzést adott. A járőrök a járművezetőt megállították. Az ellenőrzés során a 42 éves nővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott. A szabályszegés vonatkozásában közigazgatási bírságot szabtak ki a rendőrök, valamint a mérési eredmények alapján, őt a Komáromi Rendőrkapitányságra előállították. Járművezetés ittas állapotban bűncselekmény miatt gyanúsítottként kihallgatták, a vezetői engedélyét elvették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Felismeri?

Szeméremsértő módon viselkedett, a váci rendőrök keresik.

 

Újra megcsinálták

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság két munkatársa is teljesítette saját távját az emberfeletti tettet igénylő hétvégi futóversenyen.