Komárom-Esztergom megyei összesítő

2022. 05. 29., v - 08:11
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások öt személyt fogtak el és állítottak elő, valamint két ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedés is két esetben történt.

A dorogi rendőrök május 28-án Piliscséven intézkedtek egy járművezetővel szemben 21 óra után, aki a bejelentés szerint balesetet okozott. A rendőrök azt tapasztalták, hogy a gépkocsi fejtetőre borulva volt egy árokban. Az 58 éves helyi lakos elmondta, hogy a gépjárművet ő vezette, és a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt jelzett. A férfit a mentők, a sérülései miatt kórházba vitték. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőröknek összejött

Az illegális meggazdagodás érdekében volt betörés, telephelyen időzés, logisztika, verítékes munkával megszerzett zsákmány, aminek csak egy részét sikerült magával vinnie. Ráadásul a rendőrök azonosították, mi több, el is fogták.

 

Bogyiszlónál ért véget az út

A Bátaszéki Autópálya Alosztály egyenruhásai az M9-es autóúton, Bogyiszló térségében ellenőriztek egy járművet, melyben tíz illegális migránst szállított a sofőr.

 

Román embercsempész próbálkozott Tolnában

A Bátaszéki Autópálya Alosztály egyenruhásai az M9-es autóúton, Bogyiszló térségében ellenőrizték a járművet, melyben öt illegális migránst szállított a sofőr.