Komárom-Esztergom megyei összesítő

2022. 06. 20., h - 06:56
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó és kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások négy személyt fogtak el és egy főt állítottak elő, valamint egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedés öt esetben történt.

A helyi járőrök Dorogon állítottak meg egy személygépkocsival közlekedő férfit 2022. június 19-én este. A sofőr láthatóan ittas állapotban volt, amit a vele szemben alkalmazott alkoholszonda is igazolt. A 60 éves helyi lakost előállították a rendőrkapitányságra, ahol a mérési eredmények alapján büntetőeljárást indítottak ellene, vezetői engedélyét pedig elvették. Mivel a sofőr közlekedése során nem használta a biztonsági övét, részére az egyenruhások közigazgatási bírságot szabtak ki.

Ugyanezen a napon a járőrök Tatabányán intézkedtek egy sofőrrel szemben, aki úgy ült volán mögé, hogy korábban eltiltották a vezetéstől. A 27 éves férfit a Gyár utcában állították meg az egyenruhások, és előállítását követően büntetőeljárást indítottak ellene.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Majdnem gyalogosokat gázolt a zebrán

A sofőrt a hatóság az elsőbbségadási szabályok megsértése miatt négy hónapra eltiltotta a vezetéstől és harmincezer forint pénzbírsággal sújtotta.