Komárom-Esztergom megyei összesítő

2022. 09. 28., sze - 06:57
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások három személyt fogtak el és hét főt állítottak elő, valamint egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedés egy esetben történt.

A rendőrségre 2022. szeptember 27-én délelőtt érkezett bejelentés, miszerint az M1-es autópályán, Tatabánya térségében egy nő gyalogol a leállósávon. A Tevékenység-irányítási Központ munkatársai azonnal riasztották a rendőri egységeket. Elsőként a Fejér megyei egyenruhások értek a megadott címre, akik kocsiba ültették az asszonyt és biztonságos helyre vitték. A nő zavart volt, adatait sem tudta megmondani a rendőröknek. Időközben a 71 éves asszony lánya bejelentetést tett, miszerint az édesanyjával kirándulni indult az erdőbe, de útjuk során elvesztette őt. A rendőrök megnyugtatták, hogy a hölgy jól van, és miután a mentők megvizsgálták az asszonyt, épségben visszavitték a lányához.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.