Komárom-Esztergom Megyei összesítő

2022. 12. 20., k - 07:31
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és tíz anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások kettő személyt fogtak el és három főt állítottak elő, valamint egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedés egy esetben történt.

A helyi rendőrök Tatán, a Bezerédi utcában állítottak meg egy személygépkocsival közlekedő személyt 2022. december 19-én délután. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív lett, így őt az egyenruhások előállították mintavétel céljából a rendőrkapitányságra. A 48 éves járművezető ellen a kifújt érték alapján büntetőeljárás indult, vezetői engedélyét elvették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rács mögött

A ráckevei rendőrök elfogták, a bíróság letartóztatta azt a 21 éves férfit, aki rövid idő leforgása alatt 16 helyre tört be.

 

Mentések a viharban

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai július 22-én öt esetben hét személyt mentettek ki a tóból.

 

Csapatmunkával mentettek életet

Végzetes lépésre szánta el magát egy fiatal férfi Zalaegerszegen. Civilekkel közösen sikerült megakadályozni, hogy tragédia történjen.

 

Dühében gyújtogatott, még aznap elfogták

Senkitől nem tudott cigarettát kérni, ezért felgyújtotta egy trafik zárt, műanyag ajtaját egy férfi Magyarbánhegyesen. A rendőrök hamar kiderítették, ki volt a rongáló, és vádemelést javasolnak ellene.

 

Lakásbetörő őrizetben

A törökszentmiklósi rendőrök őrizetbe vettek egy 24 éves férfit, aki az elmúlt hónapokban 10 bűncselekményt követett el Fegyverneken, zömmel lakásbetöréseket.